مزاج شناسی در کاربری گیاهان داروئی

  • بررسی اجمالی
  • برنامه آموزشی
  • مدرس
  • نظرات

ویژگی های دوره

  • تعداد جلسات 0
  • مدت زمان 0 دقیقه
  • دانشجویان 0

اعتقاد به مزاج (temperament) از دیرباز میان طبیبان از یک سوی و فلاسفه و متکلمان از سوی دیگر رایج بوده است. سقراط حکیم بزرگ یونانی همة خوراکی‌ها را در چهار دستة گرم، سرد، خشک، و‌تر دسته بندی کرد و معتقد بود که سلامتی حاصلِ حفظ تعادل در این چهار دسته است.عناصر چهارگانه (ارکان اربعه)، شامل آب، باد، خاک و آتش هستند. از واکنش این چهار عنصر دو نتیجه حاصل می‌شود:
۱. مزاج معتدل.
۲. مزاج نامعتدل.
همچنین گرمی، سردی، تری و خشکی مزاج حاصل قوای اولیه عناصر است.
دوره مزاج شناسی در کاربری گیاهان داروئی یا استاندارد40 ساعته و یک ضرورت کاربردی جهت شناخت طبایع وهمچنین کاربری گیاهان برای انتخاب بهترین محصول گیاهی  بنا بر طبع انسانمی باشد.

آخرین مقالات

آخرین دوره ها

برای خرید تمامی دوره ها می توانید از مزایای باشگاه مشتریان بادران لایف استفاده کنید 50%